ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Σύζυγος γεμίζει με ...μπετόν το αυτοκίνητο της γυναίκας του

Ρωσία: Σύζυγος γεμίζει με ...μπετόν το αυτοκίνητο της γυναίκας του
youtube/Муж из-за злости залил машину жены бетоном

Ένας κάτοικος της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία εκδικήθηκε τη γυναίκα του, η οποία άλλαξε το όνομα της χωρίς την άδεια του, γεμίζοντας το αυτοκίνητό της με μπετόν.

Σε ένα περίεργο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από κινητό, ένας άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, φαίνεται να κατευθύνει ένα φορτηγό προς το αμάξι της συζύγου του και να περνά τον αγωγό μέσω του παραθύρου στο εσωτερικό του πριν πει στον οδηγό να το γεμίσει με μπετόν. Το βίντεο έγινε βάιραλ στο διαδίκτυο κάνοντας όλο τον κόσμο να απορεί πως έφτασε σε αυτό το σημείο ο άνθρωπος.

Αυτός και η γυναίκα του φαίνεται να περνούν δυσκολίες στο γάμο τους αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν η σύζυγος πήγε και άλλαξε το επίθετό της υιοθετώντας την επωνυμία ενός τοπικού σούπερ μάρκετ με σκοπό την διαφήμιση χωρίς να τον ρωτήσει. Το Veniy (Loyal) μια τοπική αλυσίδα σουπερ μάρκετ, προσέφερε να πληρώσει 50.000 ρούβλια το μήνα στον πελάτη που θα άλλαζε το όνομα του σ' εκείνο του καταστήματος και η γυναίκα αποφάσισε να δειχτεί τη προσφορά χωρίς να το συζητήσει με τον σύζυγο της.

Αυτό όπως φάνηκε δεν άρεσε στον άνδρα και αποφάσισε να της δείξει πως αισθάνθηκε για αυτή της την απόφαση μπαίνοντας στο αμάξι της οδηγώντας το στο σουπερ μάρκετ και γεμίζοντας το με μπετόν μέχρι το ύψος των παραθύρων.

russia

Αυτό προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις: άλλοι θεώρησαν ότι η γυναίκα του δεν έπραξε σωστά και πως τα λεφτά δεν είναι το παν στη ζωή. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτός και ο οδηγός πρέπει να συλληφθούν και να τους απαγγελθούν κατηγορίες για καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας.

Ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου πιστεύει πως το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί φάρσα και μέσο προβολής του καταστήματος.

Από την άλλη πλευρά αυτή η ακραία πράξη είναι συνηθισμένη στη Ρωσία. Αυτό είναι ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει έναν άνδρα να σπάει το παράθυρο ενός ΙΧ με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και να καλεί ένα φορτηγό που κουβαλούσε τσιμέντο να το γεμίσει. Όπως και στο παραπάνω βίντεο ο οδηγός του φορτηγού δεν φαίνεται να νοιάζεται για τις επιπτώσεις.

Το αυτοκίνητο το οποίο είναι γεμάτο με μπετόν βρίσκεται ακόμα έξω από το σούπερ μάρκετ. Κανένα στοιχείο για την αντίδραση της γυναίκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ