ΚΟΣΜΟΣ

Έστειλε email στην αστυνομία για αεροπειρατεία για να γλιτώσει ταξίδι με την ερωμένη του

Έστειλε email στην αστυνομία για αεροπειρατεία για να γλιτώσει ταξίδι με την ερωμένη του
Hyderabad police

Υπάρχουν πιθανότητες ο έρωτας να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, ειδικά αν είσαι παντρεμένος με παιδί και διατηρείς παράλληλα παράνομο δεσμό μέσω διαδικτύου με μία κοπέλα που θέλει να πάτε διακοπές.

 

Βρισκόμαστε στην Ινδία και συγκεκριμένα στην πόλη Hyderabad. Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας ο 32χρονος Motaparthi Vamshi Krishna ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε φάρσα στέλνοντας email στην αστυνομία, με το οποίο προειδοποιούσε τις Aρχές για επικείμενο χτύπημα αεροπειρατείας.

Σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας , στο email, το οποίο εστάλη, στην αστυνομία της Mumbai, ο Krishna ισχυριζόταν ότι μία γυναίκα που εκτελούσε τις εντολές έξι ανδρών, σχεδίαζε αεροπειρατεία σε αεροπλάνα στις πόλεις Hyderabad, Chennai και Mumbai.

Στη συνέχεια η αστυνομία της Mumbai, ειδοποίησε τις υπηρεσίες ασφαλείας, με αποτέλεσμα την ενίσχυση των μετρώ ασφαλείας στους σχετικούς αερολιμένες.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι ερευνητές ήταν να εντοπίσουν τη διεύθυνση IP σε ένα ίντερνετ καφέ, που ονομάζεται «E Netzone» και βρίσκεται στην Hyderabad. Από εκείνη τη στιγμή ήταν σε θέση να εξετάσουν 8 υπόπτους.

Κοιτάζοντας εξονυχιστικά τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, η αστυνομία «έφτασε» στον Krishna.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Krishna, ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Τους είπε ότι διατηρούσε κρυφή διαδικτυακή σχέση με μία κοπέλα από την Chennai, η οποία ήθελε να προχωρήσει η σχέση τους και να πάνε οι δυο τους ένα ταξίδι στη Mumbai.

Το πρόβλημα ήταν ότι εκείνος δεν είχε αρκετά χρήματα και παρόλο που το ανέφερε αυτό στην ερωμένη του εκείνη επέμενε ότι ήθελε να πάει διακοπές.

Αφού λοιπόν πρώτα της έστειλε το εισιτήριο, στη συνέχεια έφτιαξε μία ψεύτικη ηλεκτρονική διεύθυνση και έστειλε το email στην αστυνομία.

Ο Krishna συνελήφθη με τέσσερις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της πλαστοπροσωπίας και της παροχής ψευδών πληροφοριών. Αυτές οι κατηγορίες θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν σε πέντε χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο ύψους 150 δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ