Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα: Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και είναι απαίσιο
Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με την στάση που θα κρατήσει για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ελλάδα.
Ο Τραμπ ανέφερε, μιλώντας στην ιστοσελίδα Newsmax.com, ότι σύντομα θα αποκαλύψει την πολιτική του για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
«Θα έχουμε κάτι για το ΔΝΤ σε λίγες ημέρες» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο John Gizzi, για την Ελλάδα τόνισε: «Ελλάδα! Βρίσκεται σε μία τρομερή κατάσταση, είναι απαίσιο». Ρώτησε δε, τον δημοσιογράφο αν είναι ο ίδιος Έλληνας. Πάντως υπογράμμισε ότι είναι συμπαθής στη δύσκολη κατάσταση που περνά η Ελλάδα τα τελευταία επτά χρόνια και εξέφρασε την κατανόησή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από έναν μήνα ο Ντόναλντ Τραμπ τοποθέτησε στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τον, ο οποίος ασκεί εδώ και πολλά χρόνια κριτική στο ΔΝΤ.
Επίθεση Ανδρουλάκη για το Ταμείο Ανάκαμψης: Στις επόμενες εκλογές θα ελέγξουμε και το τελευταίο ευρώ
13:17
Πανελλήνιες 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες σε ειδικά και μουσικά μαθήματα - Οι βαθμοί στα ΤΕΦΑΑ
13:15
Πέρα από τα 250 χρόνια: Η νέα εποχή της ελληνοαμερικανικής οικονομικής συμμαχίας
13:10
Στις 8 Ιουλίου η δημοπρασία τρίμηνων εντόκων από τον ΟΔΔΗΧ
13:08