Δικηγόρος χρησιμοποιεί απίθανο επιχείρημα για να υπερασπιστεί δολοφόνο
Ένα περίεργο επιχείρημα βρήκε δικηγόρος για να υπερασπιστεί την πελάτισσά του η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας της.
«Νομίζω ότι η Sarra θα σκοτώσει κάποιον στη φυλακή. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί», είπε απευθυνόμενος στο σώμα ενόρκων του δικαστηρίου του Kingston στη Πολιτεία της Νέας Υόρκης ο δικηγόρος υπεράσπισης της Sarra Gilbert, John Ray, στην προσπάθειά του να τους πείσει να την κρίνουν με επιείκεια.
Όταν ο εισαγγελέας, Emmanuel Nneji πήρε το λόγο είπε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια γυναίκα ψυχικά άρρωστη. Έτσι δε θα εκπλαγώ αν σκοτώσει και πάλι- όχι λόγω της ψυχικής της ασθένειας- αλλά διότι πάσχει από αντικοινωνική διαταραχή της προσωπικότητας. Αυτή είναι.
Η 28χρονη είχε μαχαιρώσει στις 23 Ιουλίου 2016, τη 52χρονη μητέρα της Ray, με ένα κουζινομάχαιρο μήκους 15 ιντσων, στο διαμέρισμα της στο Ellenville.
Μετά το τέλος της συζήτησης, η Gilbert δεν έδειξε κανένα συναίσθημα, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε εκτός της δικαστικής αίθουσας με χειροπέδες.
Στις 4 Αυγούστου αναμένεται η απόφαση. Η Gilbert μπορεί να καταδικαστεί ως 25 χρόνια φυλάκιση.
ΑΑΔΕ: Στον εισαγγελέα 50 διαγραφές αγρών στο Ε9 - Λίστα με 3.000 ιδιοκτήτες για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ
16:53
Αγρότες Νίκαιας: Δεν το βάζουμε κάτω - Απέτυχε η παγίδα κοινωνικού αυτοματισμού
16:44
Νετανιάχου: Επενδύσεις 93 δισ. ευρώ για «ανεξάρτητη βιομηχανία όπλων» την επόμενη δεκαετία
16:34
«Τα λόγια τους είναι σαν ήχος από κούφιο ντενεκέ» - «Πυρά» Ερντογάν κατά Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
16:23