ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή αεροσκάφους στην Κούβα-Φόβοι ότι όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί

Συντριβή αεροσκάφους στην Κούβα-Φόβοι ότι όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί

Αεροσκάφος συνετρίβη στην Κούβα το βράδυ του Σαββάτου, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το στίγμα του αεροσκάφους χάθηκε από τα ραντάρ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις κουβανικές Αρχές, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι το αεροσκάφοςσυνετρίβη και όλοι επιβαίνοντες σε αυτό είναι νεκροί.

Πληροφορίες του reuters, που επικαλείται το κουβανικό πρακτορείο ειδήσεων, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος χρησιμοποιούνταν από τον στρατό και ότι και οι 8 στρατιωτικοί που επέβαιναν σε αυτό είναι νεκροί, μετά την συντριβή του σε ορεινή περιοχή της βορειοδυτικής νησιωτικής χώρας.

"Και οι οκτώ στρατιωτικοί που επέβαιναν στο αεροσκάφος σκοτώθηκαν", μεταδίδει το κουβανικό πρακτορείο ειδήσεων, προσθέτοντας πως μια ειδική επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Νωρίτερα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για αεροσκάφος τύπου Antonov-26, που απογειώθηκε από αεροδρόμιο κοντά στην πόλη Μπαρακόα στην ανατολική Κούβα, με 39 επιβαίνοντες και λίγο αργότερα εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, ενώ πετούσε πάνω από τη δυτική επαρχία Πινάλ ντελ Ρίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ