Πρωτομαγιά 2017: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι πριν τις κρίσιμες εκλογές (pics&vids)
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ νεαρών κουκουλοφόρων και ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας στο Παρίσι, στο περιθώριο των κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά.
Τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα έξι ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κουκουλοφόροι εκτόξευαν διάφορα αντικείμενα και βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Η πορεία, την οποία οργάνωσαν τέσσερα συνδικάτα με το σύνθημα "Κατά της κοινωνικής οπισθοδρόμησης που τρέφει την ακροδεξιά" αναγκάστηκε να σταματήσει πολλές φορές.

Οι νεαροί, προσπαθούσαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό ρίχνοντας αυτοσχέδιες βόμβες και διάφορα αντικείμενα που έβρισκαν επί τόπου εναντίον των ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας.






Πηγή φωτογραφιών: Reuters
Στη «φάκα» του ελληνικού FBI δύο κυκλώματα για παράνομα καπνικά προϊόντα: 11 συλλήψεις, πώς δρούσαν
12:02
Ιράν: Καταγγελίες ότι οι Αρχές ζητούν χιλιάδες δολάρια για παράδοση σορών διαδηλωτών
11:51
Eurovision: Ανακοινώθηκε η πρώτη περιοδεία στην ιστορία του θεσμού για τα 70 χρόνια του
11:48
Καιρός: «Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος» από αύριο με βοριάδες και χιόνια - Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια
11:40