ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί ο Τραμπ διέκοψε συνέντευξή του στο Οβάλ Γραφείο

Γιατί ο Τραμπ διέκοψε συνέντευξή του στο Οβάλ Γραφείο
REUTERS/Carlos Barria

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε μια συνέντευξη που είχε με το αμερικανικό δίκτυο CBS, στο Οβάλ Γραφείο όταν ο δημοσιογράφος επανειλημμένα τον ρωτούσε για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών από τον Πύργο Τραμπ, για την οποία είχε κατηγορηθεί η κυβέρνηση Ομπάμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιμένει στη θέση του, που είχε δημοσιοποιήσει στις 4 Μαρτίου, ότι ο Μπάρακ Ομπάκα είχε παγιδεύσει τον Πύργο Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Ωστόσο, δύο Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές και επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας έχουν αμφισβητήσει τις κατηγορίες αυτές, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που δείχνει ότι ο Πύργος Τραμπ παρακολουθείτο από οποιαδήποτε υπηρεσία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ο δημοσιογράφος του CBS Τζον Ντίκερσον επέμενε πως το θέμα αυτό πρέπει να συζητηθεί. Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Τραμπ: Θα πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει.

Δημοσιογράφος: Μπορείτε να το πάρετε όπως θέλετε, σας ρωτώ επειδή δεν θέλετε να βγαίνουν ψευδής ειδήσεις. Θέλω να ακούσω τι έχει να πει για αυτό ο πρόεδρος Τραμπ.

Τραμπ: Δεν χρειάζεται να με ρωτάς, δεν χρειάζεται να με ρωτάς.

Δημοσιογράφος: Γιατί όχι;

Τραμπ: Επειδή εγώ έχω τις δικές μου απόψεις και εσείς μπορείτε να έχετε τις δικές σας.

Δημοσιογράφος: Ναι όμως εγώ θέλω να ακούσω την δική σας τοποθέτηση. Είστε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τραμπ: Αυτό είναι αρκετό, ευχαριστώ πολύ.

Ο πρόεδρος Τραμπ σηκώθηκε και κάθισε στο γραφείο του, διακόπτοντας την συνέντευξη η οποία είχε προγραμματιστεί με αφορμή τις 100 πρώτες ημέρες του στην προεδρία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ