ΚΟΣΜΟΣ

Πέρασε τρεις μέρες με έναν άνδρα, έμεινε έγκυος και το ξενοδοχείο δεν της λέει το όνομά του

Πέρασε τρεις μέρες με έναν άνδρα, έμεινε έγκυος και το ξενοδοχείο δεν της λέει το όνομά του
Φωτό αρχείου

Η ιστορία που θα διαβάσετε θα μπορούσε να είναι σενάριο χολιγουντιανής ταινίας: μία γυναίκα ζει μία ερωτική περιπέτεια με έναν άνδρα που μόλις έχει γνωρίσει. Μένει έγκυος και τον αναζητά μέσω του ξενοδοχείου στο οποίο πέρασαν μαζί τρεις νύχτες γεμάτες έρωτα και πάθος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2010. Η άγνωστη γυναίκα από την Γερμανία, περνά τρία βράδια με έναν άνδρα, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ονομάζεται Μάικλ. Εννέα μήνες μετά φέρνει στον κόσμο τον γιο της και υποστηρίζει ότι είναι γιος του ερωτικού της παρτενέρ. Έτσι, αποφασίζει να τον αναζητήσει. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: δεν γνωρίζει το επίθετό του.

Απευθύνεται στο ξενοδοχείο ώστε να της δώσουν τα στοιχεία του άνδρα και να αναγνωρίσει το παιδί. Όμως, όπως αναφέρει η Abendzeitung, το ξενοδοχείο δεν της τα παρέχει επικαλούμενο προσωπικά στοιχεία των πελατών. Μάλιστα η διοίκηση της απαντά ότι την περίοδο εκείνη διέμεναν στο ξενοδοχείο τέσσερις πελάτες με το όνομα Μάικλ.

Απογοητευμένη από την ανεπιτυχή προσπάθεια να εντοπίσει τον παρτενέρ της η γυναίκα αποφασίζει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του ξενοδοχείου αλλά και αυτή της η κίνηση πέφτει στο κενό. Το δικαστήριο απέρριψε τη μήνυση λέγοντας ότι το ξενοδοχείο δεν έχει υποχρέωση να της γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο υποστήριξε ότι το δικαίωμα του πιθανού πατέρα να διατηρήσει τα προσωπικά του στοιχεία είναι σημαντικότερο από το δικαίωμα της γυναίκας να αποκτήσει στήριξη για το παιδί της. Επίσης έκρινε ότι οι τέσσερις άνδρες με το όνομα Μάικλ που διέμεναν στο ξενοδοχείο έχουν δικαίωμα στην ιδιωτικότητά τους και αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της γυναίκας ότι το όνομα του εραστή της ήταν Μάικλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ