Θρίλερ σε τσίρκο στη Γαλλία: Λιοντάρι βούτηξε από τον λαιμό τον εκπαιδευτή του (vid)
Σοκαρισμένοι ήταν γονείς και παιδιά παρακολουθούσαν το σόου του Buffalo Circus στην περιοχή Doullens της βόρειας Γαλλίας όταν είδαν ένα λιοντάρια να βουτάει τον εκπαιδευτή του από τον λαιμό, την ώρα της επίδειξης.
Στο βίντεο, που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook η Sevda Binici, φαίνεται το γιγάντιο αιλουροειδές να επιτίθεται στον εκπαιδευτή του και το κοινό να ουρλιάζει και να τρέχει να απομακρύνει τα παιδιά από το σοκαριστικό θέαμα.
Στη συνέχεια η αρένα γεμίζει καπνό, σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν οι υπεύθυνοι την προσοχή του λιονταριού. Ο εκπαιδευτής κατάφερε να σηκωθεί από το έδαφος, όπου τον είχε καθηλωμένο ο «βασιλιάς των ζώων», και να απομακρυνθεί σε ασφαλές σημείο.
Σύμφωνα με τα Γαλλικά μέσα ο 34χρονος εκπαιδευτής τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Amiens.
Καύσωνας στην Ιταλία με θερμοκρασία επτά βαθμούς υψηλότερη από τον μέσο όρο της εποχής
17:47
Drones στη Γαλλία άδειαζαν ναρκωτικά σε φυλακή - Πέντε συλλήψεις
17:37
Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του 66χρονου στα Ίβηρα Σερρών
17:26
Λάρισα: Νέα ποινή στον 50χρονο που κρατούσε με τσεκούρι όμηρο τη γυναίκα του σε ζωντανή μετάδοση
17:16