Τα κόμματα της Βρετανίας αναστέλλουν την προεκλογική τους εκστρατεία
Τα πολιτικά κόμματα στην Βρετανία συμφώνησαν να αναστείλουν την προεκλογική τους εκστρατεία μέχρι νεωτέρας, μετά την αιματηρή έκρηξη που έγινε στο κεντρικό στάδιο του Μάντσεστερ στη λήξη της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, με συνέπεια το θάνατο 19 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 50.
Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του, ότι συνομίλησε με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και συμφώνησαν για την αναστολή της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων τους, αναφορικά με τη διεξαγωγή των εκλογών της 8ης Ιουνίου.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, είχε νωρίτερα δηλώσει ότι η αιματηρή έκρηξη στο Μάντσεστερ, αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση.
“Είμαι σοκαρισμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Μάντσεστερ, το βράδυ της Δευτέρας. Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων και των τραυματιών,” δήλωσε ο Κόρμπιν.
Νέος βομβαρδισμός ταχύπλοου στον Ειρηνικό από τις ΗΠΑ: Δύο νεκροί - Βίντεο από την ανατίναξη (vid)
07:50
Εντοπίστηκε σπάνια γιγάντια μέδουσα-φάντασμα που παγιδεύει τα θηράματα σε μια «κουρτίνα θανάτου»
07:41
«Απόβαση» του ελληνικού κατασκευαστικού κλάδου στη Ρουμανία – Έργα αξίας 1 δισ. ανέλαβε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
07:32
Αλλαγές στην αγορά πληροφορικής φέρνει η εξαγορά της OTS από τη Real Consulting
07:23