ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική επίθεση Μάντσεστερ: Η σύζυγος και οι κόρες του Γκουαρντιόλα σώθηκαν της έκρηξης

Τρομοκρατική επίθεση Μάντσεστερ: Η σύζυγος και οι κόρες του Γκουαρντιόλα σώθηκαν της έκρηξης
Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic E

Πληροφορίες θέλουν την σύζυγο του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι,Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και τις δύο κόρες τους, να είναι μεταξύ όσων βρέθηκαν στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε, που στιγματίστηκε από την τρομοκρατική επίθεση καμικάζι το βράδυ της Δευτέρας. 

Η Κριστίνα Σέρα και δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, η Μαρία και η Βαλεντίνα Γκουαρντιόλα, ήταν μεταξύ των χιλιάδων ατόμων που βρέθηκαν στο Μάντσεστερ Αρένα για να παρακολουθήσουν την ποπ συναυλία.

Κατάφεραν να βγουν σώες, αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο προπονητής της Σίτι, όπως αναφέρει η βρετανική «The Sun», επρόκειτο σήμερα να ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, αλλά είναι άγνωστο αν τελικώς έφυγε από το Μάντσεστερ.

Από την επίθεση έχασαν την ζωή τους συνολικά 22 άτομα, μεταξύ αυτών – όπως επιβεβαίωσαν και οι Αρχές – πολλά παιδιά.

Ακυρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του τελικού του Europa League

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην πρωινή προπόνηση στο Μάντσεστερ, πριν πετάξουν για τη Στοκχόλμη.

2017 05 23T102339Z 138536619 MT1ACI14797012 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA FINALPREVIEW


(Ενός λεπτού σιγή από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ στην πρωινή προπόνηση - Πηγή: Reuters / Reuters / Andrew Yates Livepic)

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο ανακοίνωσε πως δεν θα εμφανιστεί στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό του Europa League της Τετάρτης με τον Άγιαξ.

Η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για τις 18:15 (τοπική ώρα), όμως η πολύνεκρη επίθεση στο Μάντσεστερ ακύρωσε τα πλάνα.

Η ανακοίνωση της UEFA αναφέρει: «Μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ, η UEFA δέχθηκε και αποδέχθηκε επίσημο αίτημα από την Μάντσεστερ Γιουνάϊεντ να μην δώσει συνέντευξη Τύπου, η οποία θα λάμβανε χώρα στο Friends Arena της Στοκχόλμης το απόγευμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ