Υπέγραψε το διάταγμα για την έναρξη αναθεώρησης του Συντάγματος ο Μαδούρο
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο ξεκίνησε την Τρίτη την διαδικασία για τη σύγκληση συντακτικής συνέλευσης για την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας, σχέδιο το οποίο η αντιπολίτευση έχει απορρίψει χαρακτηρίζοντάς το «συνέχιση του πραξικοπήματος» του προέδρου.
Ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του που φορούσαν κόκκινες μπλούζες και καπέλα, ο αρχηγός του κράτους της Βενεζουέλας υπέγραψε ένα διάταγμα που καθορίζει τους τρόπους εκλογής των μελών της συντακτικής συνέλευσης που καλείται να καταρτίσει το νέο Σύνταγμα που θα αντικαταστήσει εκείνο του 1999.

Πηγή: Reuters
Το κύμα των διαδηλώσεων εναντίον της σοσιαλιστικής κυβέρνησης, οι οποίες συχνά έχουν οδηγήσει σε βίαιες συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας και σε λεηλασίες, έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 50 ανθρώπων σε περίπου δύο μήνες κινητοποιήσεων.
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού κυμαίνονται οι τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Αύγουστο
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30