ΚΟΣΜΟΣ

Η Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ
REUTERS/Danny Moloshok

Στις ΗΠΑ και στην οικογένειά της επέστρεψε η 23χρονη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena.

Η σταρ είχε μόλις τελειώσει την εμφάνισή της στην σκηνή, όταν σημειώθηκε η έκρηξη μέσα στο στάδιο που είχε ως αποτέλεσμα 22 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 50 ακόμη να τραυματιστούν, κυρίως μικρά παιδιά.

Την τραγουδίστρια υποδέχτηκαν οι συγγενείς της, αμέσως μόλις έφτασε στη Boca Raton, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η ίδια με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο twitter αμέσως μετά την επίθεση, δήλωσε συντετριμμένη. «Κομμάτια. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια», έγραψε, εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη της για την έκρηξη που σκόρπισε το θάνατο.

«Είναι θλιβερό. Λατρεύει τους θαυμαστές της και είναι συντετριμμένη, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε. Θέλει απλά να βρίσκεται με την οικογένεια και τους αγαπημένους της τώρα», ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον στο περιοδικό People.

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την θλίψη μας για τα θύματα και τις οικογένειές τους, που επλήγησαν από αυτή την παράλογη επίθεση. Θρηνούμε για τις ζωές των παιδιών και των αγαπημένων μας που χάθηκαν σε αυτή την πράξη δειλίας», ανέφερε από την πλευρά του ο μάνατζερ της τραγουδίστριας, Σκούτερ Μπράουν.

Μετά το τραγικό συμβάν, η Αριάνα ματαίωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείας της, ενώ το ίδιο έκαναν και αρκετοί άλλοι μουσικοί, από σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ