ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός σε κολέγιο στο Τράφορντ: Στρατός και ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών στο σημείο

Συναγερμός σε κολέγιο στο Τράφορντ: Στρατός και ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών στο σημείο
facebook

Σε κολέγιο στο Τράφορντ έσπευσε ο βρετανικός στρατός, καθώς και ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών, έπειτα από επείγουσα κλήση που έλαβε η αστυνομία από το κολέγιο. 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το είδος της απειλής που καλείται να αντιμετωπίσει ο στρατός στο σημείο, ούτε έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει προειδοποίηση για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν πως ακόμη είναι νωρίς να ειπωθεί αν το συγκεκριμένο περιστατικό σχετίζεται με τις έρευνες των Αρχών για την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στο Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας και είχε ως αποτέλεσμα 22 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι να τραυματιστούν.

Οι δρόμοι γύρω από το κολέγιο, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Μάντσεστερ, έχουν αποκλειστεί από τους αστυνομικούς που έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Όπως μεταδίδει δημοσιογράφος που βρίσκεται στο σημείο, η αστυνομία φωνάζει σε όσους είναι στην περιοχή "καλυφθείτε, καλυφθείτε"

18698914 654764084721469 728093515 o


Πηγή: Facebook

Σημειώνεται ότι η Βρετανία αύξησε στον ύψιστο βαθμό το επίπεδο συναγερμού υπό το φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης στη χώρα.

traford

ΔΗΜΟΦΙΛΗ