Η χειραψία Τραμπ – Μακρόν που έγινε viral
Την πρώτη τους συνάντηση είχαν σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Γάλλος νεοεκλογείς ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν, λίγο πριν από την έναρξη της συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Δεν ήταν όμως η συνάντηση αυτή καθαυτή που τράβηξε τα βλέμματα και πυροδότησε συζητήσεις και σχόλια αλλά η μεταξύ τους χειραψία. Ήταν τόσο δυνατή που, όπως σχολιάζει το Ρόιτερς, οι αρθρώσεις τους άσπρισαν και τα σαγόνια τους σφίχτηκαν.

Μάλιστα, ο Τραμπ ήταν εκείνος που φάνηκε να χαλαρώνει πρώτος το χέρι του, όχι όμως και ο Μακρόν ο οποίος εξακολουθούσε να του το σφίγγει. Η αποφασιστικότητα του Μακρόν, καταλήγει περιπαιχτικά το Ρόιτερς, ίσως γίνει μάθημα στη Μέρκελ μετά την αποτυχία της στη συνάντηση, πριν από λίγο καιρό, με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο να ανταλλάξει μαζί του χειραψία.
REUTERS/Jonathan Erns
Χέμσγουορθ και Ράφαλο: «Στο πλατό είμαστε σαν δύο άτακτα παιδιά στο σχολείο»
09:25
Μαζικό ρωσικό χτύπημα φοβάται ο Ζελένσκι ενόψει των νέων συνομιλιών ΗΠΑ, Ρωσίας και Ουκρανίας
09:15
Πατήσια: Σε σοβαρή κατάσταση 16χρονος που έπεσε θύμα ληστείας και άγριου ξυλοδαρμού (vid)
09:12
Τροχαίο στη Ρουμανία: Απογειώθηκε η πτήση του ΕΚΑΒ από Ελευσίνα για να παραλάβει τους τραυματίες
09:08