Συναγερμός στο Παρίσι - Νεαροί απείλησαν να τινάξουν λεωφορείο στον αέρα
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παρίσι καθώς μια ομάδα νεαρών απείλησε να ανατινάξει με εκρηκτικά ένα λεωφορείο.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν αποκλείσει την περιοχή, όπως μεταδίδει το RT, ενώ δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι νεαροί ισχυρίζονταν ότι έχουν εκρηκτικά σε πακέτο και απειλούσαν τις αστυνομικές αρχές ότι θα ανατινάξουν το λεωφορείο, αρνούμενοι να υπακούσουν στις εντολές των αστυνομικών.
Λίγη ώρα αργότερα, οι Αρχές κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους νεαρούς, οι οποίοι και έχουν συλληφθεί, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αντιτρομοκρατικής στο ακινητοποιημένο λεωφορείο.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε κοντά στον σταθμό του μετρό Γκομπελίνς, ο οποίος και έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας.
SPONSORED
«Παντοτινά χημικά» βρέθηκαν στο 98,8% χιλιάδων δειγμάτων ανθρώπινου αίματος
16:09
Δένδιας για drone στη Λευκάδα: Περιμένω τις εξηγήσεις του υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας
15:58
Για πρώτη φορά μετά το 2022 τμήμα της Σομαλίας κινδυνεύει με λιμό
15:51
Μαρινάκης προς 10 πρώην στελέχη ΝΔ: «Κοίτα ποιος μιλάει - Αυτοί που συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ»
15:42