Δημοσκόπηση Bild: Σε ανοδική πορεία και πάλι το SPD
Ανοδική είναι και πάλι η πορεία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (SPD) σύμφωνα με δημοσκόπηση της κυριακάτικης Bild.
Για πρώτη φορά έπειτα από εβδομάδες -και μετά την ήττα του κόμματος του Μάρτιν Σουλτς σε τρία κατά σειρά ομοσπονδιακά κρατίδια- εμφανίζει και πάλι άνοδο της τάξεως του 2%. Έτσι το ποσοστό του ανέρχεται πλέον σε 27%, έναντι 38% της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης ( CDU-CSU), η οποία όμως παρουσιάζει στασιμότητα.
Πράσινοι (Die Gruenen) και Φιλελεύθεροι (FDP) χάνουν από μία μονάδα και βρίσκονται στο 7% αντίστοιχα σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εφημερίδας, ενώ το κόμμα της γερμανικής Αριστεράς (Die LInke) και το ακροδεξιό-λαϊκιστικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (ΑfD) θα ελάμβαναν και πάλι 8%.
Υπενθυμίζεται ότι οι ομοσπονδιακές εκλογές θα γίνουν στις 24 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σχεδόν σε τέσσερις μήνες.
ΑΑΔΕ: 48ωρα «λουκέτα» και πρόστιμα σε Σαντορίνη και Νάξο
16:17
Ιταλία: Μεγάλη πυρκαγιά σε βουνό στα περίχωρα του Κόμο – Εκκενώσεις κτηρίων
16:06
Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα Στίβου: Στον τελικό ο Καραλής με την πρώτη προσπάθεια–Τι είπε για τον Τεντόγλου
15:57
Ανοιχτός ανήμερα Δεκαπενταύγουστου ο Λόγος Λυκαβηττού - Κλειστός ο Λόφος Φινόπουλου
15:42