Επίθεση στο Λονδίνο: Ένας Έλληνας μέσα σε παμπ φωνάζει: «Έχω ματώσει»
Λίγα λεπτά μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο έρχονται στη δημοσιότητα συνέχεια νέα στοιχεία. Στα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα ενός Έλληνα, ο οποίος ακούγεται να λέει πως έχει τραυματιστεί από τη δεύτερη επίθεση στην αγορά Μπόροου.
Λίγα λεπτά μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο έρχονται στη δημοσιότητα συνέχεια νέα στοιχεία.
Ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει τι συμβαίνει μέσα στην παμπ, αφού έγινε η επίθεση του άντρα με το μαχαίρι στην αγορά Μπόροου.
Ένας άντρας πεσμένος στο πάτωμα με αίμα στα χέρια του, ενώ δίπλα του ένας άλλος άντρας που κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταματήσει την αιμορραγία.
Ενώ κρύβονται όλοι πίσω από το μπαρ, ακούγεται κάποιος να μιλάει ελληνικά και λέει πιθανότατα στο τηλέφωνο:
Κάποιος με χτύπησε και έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς είμαι εντάξει.
Μετά το 20ο δευτερόλεπτο του βίντεο ακούγεται η φωνή του Έλληνα.
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν την Κυριακή στις ΗΠΑ
12:30
Στα «άκρα» οι σχέσεις Κίνας ΗΠΑ: Κυρώσεις από το Πεκίνο για την πώληση όπλων 11 δισ. από τον Τραμπ
12:25
Στο Ασκληπιείο Βούλας 16χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη καταστήματος
12:12