Ο αμέριμνος κηπουρός: Κουρεύει το γκαζόν και δίπλα του περνάει ανεμοστρόβιλος
Η φωτογραφία του Theunis Wessels από την Alberta του Καναδά, ο οποίος κουρεύει με ηρεμία το γκαζόν στο κήπο του, ενώ ένας απειλητικός ανεμοστρόβιλος βρίσκεται πίσω του, έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτια.
Τη φωτογραφία έβγαλε η σύζυγός του Cecilia, η οποία δήλωσε ότι είχε πλήρη επίγνωση» του ανεμοστρόβιλου αλλά «δεν ανησυχούσε καθόλου».
Η Cecilia σημειώνει ότι κοιμόταν στο σπίτι τους στην περιοχή Three Hills, όταν την ξύπνησε η 9χρονη κόρη της, καθώς ανησυχούσε που ο πατέρας της δεν σταματούσε να ασχολείται με το γκαζόν ενώ ο ανεμοστρόβιλος πλησίαζε.
«Το θηρίο μου, κουρεύει το γκαζόν με ένα αεράκι να φυσάει τα μαλλιά του.», γράφει η Cecilia κάτω από το ποστ της στο Facebook.
Ο ανεμοστρόβιλος βρισκόταν περίπου δυο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους - πιο μακριά από ό,τι φαίνεται στη φωτογραφία - ενώ η θύελλα σταμάτησε λίγα λεπτά αργότερα.
«Φαίνεται πολύ πιο κοντά, αν κοιτάξετε στη φωτογραφία, αλλά στην πραγματικά ήταν πολύ μακριά.», δήλωσε ο Theunis, στο CBC.
Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη βεβαίωση κατάταξης δανειοληπτών
10:23
«Porto Rico»: Ο Bad Bunny πρωταγωνιστής στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Residente
10:23
Έρευνες για 52χρονο άνδρα που εξαφανίστηκε στα Χανιά – Έφυγε χωρίς το κινητό του
10:15
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος καταδικασμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας
10:06