ΚΟΣΜΟΣ

Εκαναν τατουάζ στο μέτωπο 17χρονου για να τον τιμωρήσουν (pic+vid)

Εκαναν τατουάζ στο μέτωπο 17χρονου για να τον τιμωρήσουν (pic+vid)
Navesh Chitrakar / Reuters

Σοκαρίστηκαν οι γονείς ενός 17χρονου στην πόλη Sao Bernardo do Campo της Βραζιλίας όταν είδαν χαραγμένο στο μέτωπο του γιού τους ένα τατουάζ που έγραφε «Είμαι κλέφτης και αποτυχημένος».

Το τατουάζ έγινε από δύο άτομα με στόχο να τιμωρήσουν τον 17χρονο καθώς, όπως ισχυρίζονται, προσπάθησε να κλέψει ένα ποδήλατο.

Η οικογένεια του 17χρονου υποστηρίζει ότι το παιδί τους έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ ο ίδιος αρνείται ότι ήθελε να κλέψει το ποδήλατο. Υποστήριξε ότι είχε πέσει πάνω στο ποδήλατο επειδή ήταν «πολύ μεθυσμένος». Οι δύο άντρες τον έπιασαν, έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του και του είπαν ότι θα του κάνουν τατουάζ, σύμφωνα με τον 17χρονο.

«Τους ζήτησα να κάνουν το τατουάζ στο χέρι μου αλλά μου είπαν ότι θα το κάνουν στο μέτωπο και άρχισαν να γελούν», δήλωσε ο 17χρονος στην εφημερίδα Folha de S.Paulo.

Τους παρακάλεσα, αντί για αυτό, να σπάσουν τα χέρια και τα πόδια μου.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους δυο άνδρες χάρη σε ένα βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο, με τους ίδιους να κάνουν το τατουάζ.

Αυτές τις ημέρες ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια προκειμένου να βοηθηθεί το παιδί και να αφαιρεθεί το τατουάζ.

Οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 27 και 29 ετών, ομολόγησαν ότι έγραψαν τις λέξεις «είμαι κλέφτης και αποτυχημένος» στα πορτογαλικά στο μέτωπό του, ως «τιμωρία».

Στο βίντεο, ο 17χρονος φαίνεται φοβισμένος να κάθεται σε μια καρέκλα, ενώ ο ένας άνδρας κρατά τη μηχανή του τατουάζ και τον τραβά από τα μαλλιά. Ο άνθρωπος που μαγνητοσκοπεί το στιγμιότυπο γελάει και λέει: «Αυτό θα πονέσει».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ