ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Πέταξε το βρέφος της από τον 10ο όροφο για να το σώσει από τη φωτιά

Λονδίνο: Πέταξε το βρέφος της από τον 10ο όροφο για να το σώσει από τη φωτιά
REUTERS/Toby Melville

Συγκίνηση και σφίξιμο στην καρδιά προκαλούν οι δεκάδες προσωπικές ιστορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, με «πρωταγωνιστές» τους ένοικους του ουρανοξύστη που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απέλπιδα ενέργεια μίας μητέρας για να σώσει το βρέφος της από τον πύρινο εφιάλτη.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα Ενημέρωσης, η μητέρα στην απελπισία της να γλιτώσει το μόλις λίγων μηνών παιδί από τις φλόγες πήρε την απόφαση να το πετάξει από τον 10ο όροφο.

LONDINO 3

(REUTERS/Neil Hall)

Όπως είπαν οι κάτοικοι της περιοχής, το μωρό σώθηκε από θαύμα, χάρη στην γενναιότητα ενός γείτονα, ο οποίος είδε την γυναίκα να πετά το ίδιο της το μωρό από το παράθυρο του 10ου ορόφου.

Ο γείτονας τελικά κατάφερε να πιάσει το μωρό και ουσιαστικά να το σώσει από τον βέβαιο θάνατο.

Ο σωτήρας του βρέφους, ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που υλοποίησε και εκπλήρωσε την επιθυμία της μητέρας, η οποία δεν ήταν άλλη από το να γλιτώσει το παιδί της.

Μια σκέψη όμως περνά από το μυαλό όλων μας. Πόσο τραγική ήταν η κατάσταση μέσα στο φλεγόμενο ουρανοξύστη, ώστε μία μητέρα να αναγκαστεί να πετάξει το σπλάχνο της από τον 10ο όροφο; Πόση δύναμη χρειάστηκε ώστε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια;

Η απάντηση είναι απλή. Η μητέρα ήξερε ότι το παιδί της αν έμενε στο διαμέρισμα θα έχανε τη ζωή του. Η μόνη περίπτωση να σωθεί ήταν να το πετάξει από το παράθυρο με την ελπίδα κάποιος να το πιάσει... Τελικά αυτό έκανε και όπως αποδείχτηκε πήρε τη σωστή απόφαση. Το έσωσε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ