ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Έχασε τη μάχη 38χρονη που ποδοπατήθηκε στο Τορίνο (pics)

Ιταλία: Έχασε τη μάχη 38χρονη που ποδοπατήθηκε στο Τορίνο (pics)
Reuters / Giorgio Perottino

Θλίψη προκάλεσε στην Ιταλία ο θάνατος της Έρικα Πιολέτι η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Τορίνο όπου νοσηλευόταν από το βράδυ του τελικού του Champions League έπειτα από το ποδοπάτημα στην κεντρική πλατεία του San Carlo, όπου ήταν συγκεντρωμένοι χιλιάδες οπαδοί της Γιουβέντους.

Ο Δήμος της πόλης και η διοίκηση της «Γιούβε» εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο της νεαρής γυναίκας, η οποία έπειτα από 13 μέρες νοσηλείας, υπέκυψε στα τραύματα της και εξέπνευσε.

Ο αρχηγός των «μπιανκονέρι», Τζίτζι Μπουφόν, αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό tweet την άτυχη 38χρονη.

«Θυμός, πόνος, σοκ! Είμαι κοντά στην οικογένεια και τους φίλους της Έρικα... Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι μαζί τους».

Το βράδυ του τελικού ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Ρεάλ Μαδρίτης εκατοντάδες φίλαθλοι της πρωταθλήτριας Ιταλίας τραυματίστηκαν όταν δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα υποχώρησε ένα κιγκλίδωμα και ταυτόχρονα ακούστηκε η έκρηξη μίας κροτίδας, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

2017 06 03T205350Z 4204709 UP1ED631M1PJH RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS FINAL

(Πηγή: Reuters / Giorgio Perottino)

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί χάος από τους ανθρώπους που άρχισαν να τρέχουν και να ποδοπατηθούν πολλοί εξ αυτών. Λίγα λεπτά μετά τον πανικό, η πλατεία ήταν γεμάτη με διάφορα αντικείμενα, όπως παπούτσια και τσάντες τα οποία εγκαταλείφθηκαν βιαστικά από τους φίλους της Γιουβέντους.

2017 06 03T205456Z 998467473 UP1ED631M3JJJ RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS FINAL

(Πηγή: Reuters / Giorgio Perottino)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ