Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στο Μίσιγκαν
Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Bishop του Μίσιγκαν το οποίο εκκενώθηκε έπειτα από τραυματισμό αστυνομικού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters σημειώθηκε ένα «περιστατικό» κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο λαιμό
Αστυνομικές αρχές αναφέρουν επίσης πως ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.
«Συνέβη ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο. Αστυνομικός της ασφάλειας έχει τραυματιστεί. Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς και το αεροδρόμιο εκκενώνεται αυτή τη στιγμή. Θα σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις ενημερωθούμε πλήρως» αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του αεροδρομίου στο Facebook.
Περισσότερα σε λίγο.
Βρετανία: Σειρά παραιτήσεων υπουργών του Στάρμερ μετά την ανάληψη από τον Άντι Μπέρναμ
20:55
Τραμπ: Το ιράν θα πληρώνει πολλαπλάσιο τίμημα για κάθε θάνατο αμερικανού στρατιώτη
20:48
Προϊόντα με μείωση έως και 20% στα σούπερ μάρκετ - Σύμμαχος του καταναλωτή το «PosoKanei»
20:38
ΠΑΣΟΚ - Τσουκαλάς για ομιλία Μητσοτάκη: «Μετεξεταστέος στα οικονομικά, άριστος στις αλχημείες»
20:29