Νότια Κορέα: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της ανάπτυξης του THAAD
Στους δρόμους βγήκαν οι Nοτιοκορεάτες διαμαρτυρόμενοι για την ανάπτυξη του αμερικανικού αντιπυραυλικού συστήματος THAAD στην χώρα τους.
Χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν στη Σεούλ, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης για την ανάπτυξή του, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
Περίπου 3.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το μητροπολιτικό κυβερνητικό κτίριο στη Σεούλ στις 16:00 (τοπική ώρα) σύμφωνα με τους διοργανωτές της διαδήλωσης, με τη συμμετοχή οργανώσεων και κατοίκων της περιοχής στην οποία, έχει αναπτυχθεί το THAAD.
Η διαδήλωση παρά τον βροχερό καιρό, έφτασε στην πρεσβεία των ΗΠΑ, με τους συμμετέχοντες να διαμαρτύρονται για τον βιαστικό τρόπο με τον οποίο έγινε η εγκατάσταση του αναφερόμενου αντιπυραυλικού συστήματος.

(Απαγορευτικό εισόδου στις εγκαταστάσεις/REUTERS/Kim Hong-Ji)

(Οι εγκαταστάσεις του THAAD/REUTERS/Kim Hong-Ji)

(REUTERS/Kim Hong-Ji)
Δένδιας από Σίδνεϊ: Η Ευρώπη καλείται να εξοπλιστεί και να υπερασπιστεί τις αξίες της
21:13
Καπνός από τις φωτιές στον Καναδά «σκεπάζει» τον ουρανό των ΗΠΑ - «Επικίνδυνη» η ποιότητα του αέρα
21:10
Βρετανία: Αθώος δηλώνει 14χρονος που κατηγορείται ότι σχεδίαζε επιθέσεις σε τζαμιά
21:03
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο Κιλκίς
20:55