ΗΠΑ: Ο Άσαντ προετοιμάζει νέα επίθεση με χημικά όπλα
Υπάρχουν ενδείξεις πως η συριακή κυβέρνηση προετοιμάζει νέα επίθεση με χημικά όπλα, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος, προειδοποιώντας τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ ότι αυτός και οι ένοπλες δυνάμεις του «θα πληρώσουν βαρύ τίμημα» εάν προχωρήσουν σε μια τέτοια πράξη.
Η δήλωση του Λευκού Οίκου γράφει ότι οι προετοιμασίες της Συρίας είναι όμοιες με εκείνες που έγιναν πριν τη χημική επίθεση της 4ης Απριλίου, όπου σκοτώθηκαν δεκάδες άμαχοι και η οποία παρακίνησε τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να διατάξει την επίθεση με πυραύλους εναντίον μιας συριακής αεροπορικής βάσης.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση, η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χάλεϊ έκανε ένα tweet στο οποίο αναφέρει πως: «Όσες επιθέσεις θα γίνουν στη συνέχεια κατά το λαό της Συρίας, θα ευθύνεται ο Άσαντ όπως επίσης και η Ρωσία και το Ιράν, που τον υποστηρίζουν στο να σκοτώνει τον ίδιο του το λαό».
Χρυσός θησαυρός σε βυζαντινό ναυάγιο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της αυτοκρατορίας
13:19
Συνάντηση Μπέρναμ - Ζελένσκι: Στο επίκεντρο η σύναψη «συμφωνίας για drones»
13:19
Τι αλλάζει στην ειδική άδεια μητρότητας: Διεύρυνση των δικαιούχων προβλέπει η Υπουργική Απόφαση
13:10
Ιταλία: Ρεκόρ πυρκαγιών το τελευταίο 24ωρο - Προβλήματα σε οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο
13:02