ΚΟΣΜΟΣ

Πάρτυ Γερμανών αστυνομικών της ασφάλειας της G20 με σεξουαλικά όργια

Πάρτυ Γερμανών αστυνομικών της ασφάλειας της G20 με σεξουαλικά όργια
REUTERS/Fabian Bimmer/Φωτογραφία αρχείου

Σάλος έχει προκληθεί στη Γερμανία μετά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για άγριο πάρτυ οργιών αστυνομικών που είχαν σταλεί στο Αμβούργο ενόψει της Συνόδου G20 της επόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί που είχαν φτάσει από το Βερολίνο στο Αμβούργο, επέστρεψαν άρον - άρον στα σπίτια τους μετά τα δημοσιεύματα για το άγριο πάρτι που οργάνωσαν εκεί, κατά τη διάρκεια του οποίου έκαναν σεξ και ουρούσαν δημόσια, ενώ άλλοι, μεθυσμένοι ύψωναν απειλητικά τα όπλα τους.

Ενδεικτικό της ανεξέλεγκτης κατάστασης, είναι το γεγονός ότι εκπρόσωπος της αστυνομίας του Αμβούργου επιβεβαίωσε πως περίπου 300 αστυνομικοί, από το Βερολίνο απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους στα μέτρα ασφαλείας ενόψει της Συνόδου. Οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να αντιμετωπίσουν συνέπειες.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Bild δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι. Σε αυτές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εμφανίζονται αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα εκτός ελέγχου να κρατούν ποτά, μπουκάλια μπίρας και να καπνίζουν ναργιλέ, στις εγκαταστάσεις που είχαν μεταφερθεί.

Παράλληλα, σύμφωνα με την γερμανική Bild, ένας αστυνομικός χόρευε πάνω σε τραπέζι, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο, φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι, ενώ το όπλο του κρεμόταν από τον ώμο του.

Άλλες γερμανικές εφημερίδες, σύμφωνα με το Reuters, έγραψαν ότι γυναίκα και άνδρας αστυνομικοί έκαναν σεξ στο πάρτι.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ηγεσία της αστυνομίας του Αμβούργου αποφάσισε να απαλλάξει τους συναδέλφους από το Βερολίνο, εξαιτίας απρεπούς συμπεριφοράς», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ