ΚΟΣΜΟΣ

Η Μia Khalifa γρονθοκόπησε θαυμαστή της (pics)

Η Μia Khalifa γρονθοκόπησε θαυμαστή της (pics)
Instagram

H Mia Khalifa, η πρώην πορνοστάρ που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα επικηρυγμένων του Ισλαμικού Κράτους, είναι ξανά στην επικαιρότητα. Ο λόγος; Γρονθοκόπησε ένα θαυμαστή της επειδή τόλμησε να βγάλει μια selfie μαζί της χωρίς να την ρωτήσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο χρήστης του twitter @FourthTigerClaw από το San Antonio του Texas είδε τυχαία την Mia να περπατά στο δρόμο και χωρίς να το σκεφτεί αποφάσισε με το «έτσι θέλω» να μπει μπροστά της και να βγάλει μια selfie μαζί της.

«Έβγαλα μια φωτογραφία με τη Mia Khalifa και αυτή με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο αφήνοντας μου ένα μώλωπα» έγραψε σε ένα tweet, ο @FourthTigerClaw στο οποίο μας δείχνει το πρόσωπό μετά τη μπουνιά.

Το tweet έγινε πoλύ γρήγορα viral καθώς μέσα σε λίγες ώρες έγινε liked 9.000 φορές και 3700 retweeted.

Capture copy

(Πηγή: Twitter/FourthTigerClaw)

Γεννημένη στον Λίβανο το 1993, μετανάστευσε στις ΗΠΑ με τους γονείς της το 2000, η Mia αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Τέξας στο El Paso.

Ξεκίνησε την καριέρα της ανεβάζοντας φωτογραφίες στο «gonewild», ένα από τα πιο γνωστά thread στο Reddit.

Τον Ιούλιο του 2016 σε συνέντευξη της στην Washington Post ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από το χώρο της ερωτικής βιομηχανίας καθώς θέλει να έχει μια πιο «κανονική» ενασχόληση.

Δεν κάνω κάτι για να προκαλέσω, λέω και κάνω όσα πιστεύω. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται μαζί μου. Δεν έχει πιο σημαντικά πράγματα από μένα για να απασχοληθεί η Μέση Ανατολή; Όπως το να αντισταθεί στο Ισλαμικό Κράτος; Ένα μικρό κορίτσι είμαι, που λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους.

Capture

ΔΗΜΟΦΙΛΗ