Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο νοσοκομείο Lebanon, στο Μπρονξ, προάστιο της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να τραυματιστούν, ενώ ο δράστης έπεσε νεκρός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν από τον 16ο όροφο του νοσοκομείου και η αστυνομία απάντησε στα πυρά.
To νοσοκομείο έχει αποκλειστεί από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις που έχουν μπλοκάρει κυριολεκτικά ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνετια πως τρεις γιατροί είναι μεταξύ των τραυματιών.
Τα πρώτα στοιχεία από τις αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είναι νεκρός, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν αυτοκτόνησε ή έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.
Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μετέδωσε ότι ο ένοπλος φέρεται να ήταν πρώην εργαζόμενος του νοσοκομείου.
«Θρίλερ με τον θάνατο υπαλλήλου στη ρωσική πρεσβεία της Κύπρου
18:48
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντικατέστησε την Κασιμάτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης
18:39
Συνεδριάζει για πρώτη φορά στο Κάιρο η μεταβατική επιτροπή που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
18:30
Δύο συλλήψεις στη Ζάκυνθο για παράνομη βία και παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και ναρκωτικά
18:22