ΚΟΣΜΟΣ

Η «οικογένεια της παγωμένης ηλικίας»: Εκπλήσσουν με την απίστευτα νεανική τους εμφάνιση (Pics+Vid)

Η «οικογένεια της παγωμένης ηλικίας»: Εκπλήσσουν με την απίστευτα νεανική τους εμφάνιση (Pics+Vid)
odditycentral.com

Υπάρχει μια οικογένεια στην Ταϊβάν που εκπλήσσει με την απίστευτα νεανική της εμφάνιση.

Αυτή που προσέλκυσε πρώτη το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου ήταν η 41χρονη Lure Hsu, σχεδιάστρια και μπλόγκερ μόδας.

Όταν ο κόσμος άρχισε να ψάχνει περισσότερα στοιχεία για την Lure διαπίστωσαν ότι τόσο η 40χρονη αδερφή της FayFay όσο και η 36χρονη αδερφή της Sharon, δείχνουν κάτω από είκοσι ετών.

Οι τρεις αδερφές υποστηρίζουν ότι οφείλουν την νεανική τους εμφάνιση στα γονίδια της 63χρονης μητέρας τους. Όταν έγινε γνωστή η ηλικία τους ουικ ολίγοι υπερέβαλαν. Πολλοί ήταν αυτοί που αποκάλεσαν τις τέσσερις γυναίκες η «οικογένεια της παγωμένης ηλικίας», ενώ κάποιοι σχολίαζαν πως πρέπει να είναι απόγονοι βαμπίρ!

Η FayFay έχει αποκτήσει δύο κόρες, ηλικίας 8 και 10 ετών. Όταν βγαίνει βόλτα με τα παιδιά της, πολλοί πιστεύουν ότι είναι η αδερφή τους και όχι η μητέρα τους.

Η FayFay και η Lure πιστεύουν ότι η νεανική τους εμφάνιση, εκτός από τα γονίδια, οφείλεται και στο νερό. Λένε ότι πίνουν πολύ νερό, το οποίο κρατάει ενυδατωμένο το δέρμα. Μάλιστα, η FayFay δηλώνει ότι πίνει καθημερινά, εδώ και δέκα χρόνια, 350 με 500 ml χλιαρό νερό.

Η 36χρονη Sharon παραπέμπει σε μαθήτρια γυμανασίου.

Lure Hsu

Lure Hsu (41 ετών)

fayfay hsu2

FayFay Hsu (40 ετών)

sharon hsu

Sharon Hsu (36 ετών)

Lure Hsu family8 750x640

(Η 63χρονη μητέρα)



ΔΗΜΟΦΙΛΗ