ΚΟΣΜΟΣ

Χτύπησε μέχρι θανάτου το αγοράκι της φίλης του γιατί έχασε ένα παπούτσι (pic)

Χτύπησε μέχρι θανάτου το αγοράκι της φίλης του γιατί έχασε ένα παπούτσι (pic)

Οδυνηρές μνήμες ξύπνησαν σε δικαστήριο του Λονδίνου από το βίαιο θάνατο του5χρονου Alex Malcolm τον περασμένο Νοέμβριο σε πάρκο της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Το παιδί ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 38χρονο Marvyn Iheanacho, σύντροφο της μητέρας του, επειδή είχε χάσει το ένα του παπούτσι.

Ήταν το απόγευμα της 20ης Νοεμβρίου όταν ο 38χρονος προκάλεσε θανάσιμα τραύματα στο αγόρι -στο κεφάλι και την κοιλιά.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο θάνατος του Alex οφείλεται σε «επαναλαμβανόμενες επιθέσεις» που προκάλεσε ο 38χρονος στο πάρκο Mountsfield που βρίσκεται στο Catford του νοτιοανατολικού Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της δίκης εξετάστηκε η Sarah Strugnell, η οποία έκανε βόλτα εκείνη την ώρα στο πάρκο και είδε τον 38χρονο να σκύβει προς το μέρος του παιδιού και να το ρωτάει που ήταν το παπούτσι του.

«Ο άνδρας ήταν πολύ θυμωμένος» είπε η μάρτυρας και πρόσθεσε:

Φώναζε δυνατά στο παιδί όταν ανακάλυψε ότι έχασε το παπούτσι του.Το αγοράκι έλεγε μόνο «συγγνώμη».

sdgsd

(Πηγή: Facebook)

Μετά τον τραυματισμό του ο Alex μεταφέρθηκε στο Kings College Hospital, χειρουργήθηκε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πέθανε στις 22 Νοεβρίου.

Ο Iheanacho αρνείται τις κατηγορίες για φόνο. Ο κατηγορούμενος είχε σχέση με τη μητέρα του 5χρονου Lilya Breha και συχνά έμενε στο διαμέρισμά της.

Στη δίκη προβλήθηκε βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης όπου φαίνεται ο 38χρονος να βγαίνει από το σπίτι με τον Alex, να αλλάζουν τρία λεωφορεία και να φτάνουν στο πάρκο ενώ έχει σκοτεινιάσει.

Η δίκη συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ