ΚΟΣΜΟΣ

Η Μέλανια και η Μπριζίτ κάνουν βόλτα στο Παρίσι (pics)

Η Μέλανια και η Μπριζίτ κάνουν βόλτα στο Παρίσι (pics)
REUTERS

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ λίγα λεπτά πριν από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης έφτασαν κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην Παναγία των Παρισίων.

Η Μελάνια Τραμπ και η Μπριζιτ Τρονιέ έγιναν δεκτές από κληρικούς, οι οποίοι μάλιστα τις ξενάγησαν στον καθεδρικό ναό.

Η Μελάνια ένιωσε την ανάγκη να ανάψει ένα κερί ενώ έγραψε και στο βιβλίο εντυπώσεων.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί σε σχετικά κοντινή απόσταση από το ναό όμως κανείς δεν κατάφερε να απαθανατίσει τις δύο κυρίες.

Οι δυο κυρίες νωρίτερα είχαν παραστεί στην επίσημη εκδήλωση – καλωσόρισμα του Προεδρικού Ζεύγους των ΗΠΑ από το Προεδρικό Ζεύγος της Γαλλίας που έγινε στο Hôtel National des Invalides (Πολεμικό Μουσείο της Γαλλίας).

Όπως ήταν φυσικό τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα και τα φλας των φωτογραφικών μηχανών.

Η Μελάνια Τραμπ ντυμένη στα κόκκινα και η Μπριζίτ Τρονιέ με λευκό φόρεμα και μπλε γόβες. Οι χρωματικές τους επιλογές καθώς στεκόταν η μια δίπλα στην άλλη θύμισαν τα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

2017 07 13T143618Z 443647646 RC19AB9C2060 RTRMADP 3 FRANCE USA

πηγή: Reuters

Στη συνέχεια οι δύο κυρίες επιβιβάστηκαν σε ένα μικρό πλοιάριο, χωρητικότητας 10 ατόμων προκείμενου η Μελάνια να κάνει βόλτα στο Σηκουάνα και απολαύσει εν πλω τα αξιοθέατα του Παρισιού. Η βόλτα τους εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 45 λεπτά.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήθελε να επισκεφτεί αρκετά μουσεία και δημοφιλείς περιοχές του Παρισιού, δεν της το επέτρεψαν όμως οι Αμερικανοί Πράκτορες που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ