Λονδίνο: Πέντε επιθέσεις με οξύ σε πεζούς μέσα σε μιάμιση ώρα
Πέντε διαφορετικές επιθέσεις με διαβρωτικές ουσίες σε πεζούς, σημειώθηκαν στο ανατολικό Λονδίνο, με την αστυνομία να θεωρεί ότι συνδέονται μεταξύ τους.
Οι επιθέσεις έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Hackney και στο Stoke Newington μέσα σε διάστημα μιάμισης ώρας. Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, δύο άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έριξαν οξύ στα πρόσωπα πεζών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις οι δράστες έκλεψαν τα μηχανάκια που ανήκαν στα θύματά τους.
Ένας έφηβος έχει συλληφθεί σε σχέση με το συμβάν με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της κλοπής, ενώ η αστυνομία καλεί οποιονδήποτε μάρτυρα έχει πληροφορίες για αυτό.
Όλα τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπό του.
Tο Ιράν πούλησε πετρέλαιο αξίας 18 δισ. δολαρίων στη διάρκεια πολέμου και εκεχειρίας
22:40
Έκτος σερί τίτλος για τον Καραλή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου
22:31
ΟΗΕ: Να γίνει σεβαστή η εθνική κυριαρχία της Συρίας ζητά ο Αντόνιο Γκουτέρες
22:27
«Ύποπτη» φωτιά σε σπίτι στο Μίσιγκαν: Οκτώ νεκροί - Aνάμεσά τους έξι παιδιά
22:13