Ερντογάν: «Θα ξεριζώσουμε το κεφάλι των προδοτών»
Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ταγίπ Ερντογάν στους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για τη θλιβερή επέτειο του ενός έτους από το αποτυχημένο πραξικόπημα.
«Ουδείς που προδίδει αυτήν την χώρα μπορεί να μένει ατιμώρητος», είπε, πρόσθεσε ότι θα «ξεριζώσει το κεφάλι των προδοτών» και επανέλαβε ότι θα εγκρίνει την επαναφορά της θανατικής ποινής στην Τουρκία εφόσον η Εθνοσυνέλευση υπερψηφίσει τη σχετική απόφαση.
Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι θέλει οι πραξικοπηματίες που έχουν οδηγηθεί στην φυλακή να φορούν συγκριμένη φόρμα «όπως εκείνη στο Γκουαντάναμο».
«Δεν επέδειξαν ίχνος ελέους όταν σημάδευαν με τα όπλα τους τους πολίτες μου» τόνισε και κατέληξε λέγοντας: «Τι είχαν οι πολίτες μου; Κρατούσαν τις σημαίες τους, όπως κάνουν και σήμερα, και κάτι σημαντικότερο: είχαν την πίστη τους».
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00