ΚΟΣΜΟΣ

Η φωτογραφία που έγινε viral: Ο Μπιλ Κλίντον κρύβεται ανάμεσα σε δύο Μπους

Η φωτογραφία που έγινε viral: Ο Μπιλ Κλίντον κρύβεται ανάμεσα σε δύο Μπους
twitter/ Angel Urena

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία χιουμοριστική φωτογραφία του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον, προκαλώντας ποικίλα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κλίντον κρύφτηκε μεταξύ δύο αγαλμάτων των δύο πρώην Αμερικανών προέδρων του Τζορτζ Μπους του νεότερου και του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου και η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

Ο πρώην πρόεδρος είχε την ιδέα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Προεδρικό Κέντρο George W. Bush για μια δημόσια εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που τράβηξε ο εκπρόσωπος τύπου του, Angel Urena, κρυμμένος μεταξύ των δύο τεράστιων αγαλμάτων των δύο πρώην προέδρων που βρίσκονται έξω από το κτίριο, ξεπροβάλει το κεφάλι του πίσω από τον Μπους τον νεότερο, έχοντας ένα πονηρό χαμόγελο.

Ο Urena ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο twitter, πυροδοτώντας τα σχόλια των χρηστών.

Καθώς bush στα αγγλικά σημαίνει στην κυριολεξία θάμνος, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν το λογοπαίγνιο που προκύπτει. «Ο Μπιλ Κλίντον κρύβεται ανάμεσα σε δύο θάμνους» και «ο Μπιλ Κλίντον θα έπρεπε να γράψει βιβλίο που να λέγεται ‘η ζωή μου ανάμεσα στους θάμνους’».

Πέρα από το λογοπαίγνιο, η φωτογραφία είναι και ιστορικά ακριβής, καθώς ο Κλίντον εξέτισε την προεδρική του θητεία ανάμεσα στις θητείες των δύο πρώην προέδρων. «Πρόκειται για μια ρεαλιστική απεικόνιση της δεκαετίας του ‘90», έγραψε ένας χρήστης.

Αν μη τι άλλο ο Μπιλ Κλίντον απέδειξε ότι έχει χιούμορ.

Bill Clinton is literally hiding between two Bushes in a viral photo

By Nancy Coleman, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ