ΚΟΣΜΟΣ

Γουίμπλεντον: Αυτός ο άντρας έκλεψε μέρος της δόξας του Ρότζερ Φέντερερ (vid)

Γουίμπλεντον: Αυτός ο άντρας έκλεψε μέρος της δόξας του Ρότζερ Φέντερερ (vid)
twitter/@Wimbledon

Ο «άσημος» Chris Quinn αναδείχθηκε, άθελά του, σε έναν από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης του Γουίμπλεντον. Ο Ιρλανδός οπαδός έμαθε ότι καλό είναι να μην τα βάζεις με αθλητές και σίγουρα δεν πρέπει να τους υποδεικνύει πως πρέπει να παίξουν.

Κατά την διάρκεια του αγώνα διπλού μεταξύ της πρωταθλήτριας Kim Clijsters με την συμπαίκτρια της Rennae Stubbs έναντι της Conchita Martinez με την Andrea Jaeger ο Quinn δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες από την εξέδρα στην Clijsters.

Την ανάγκασε λοιπόν να διακόψει το παιχνίδι και να τον καλέσει μέσα στον αγωνιστικό ώστε να του αποδείξει την αξία της.

Ο Quinn με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκε την πρόσκληση, τόλμησε μάλιστα να φορέσει και την πρέπουσα φούστα για να ακολουθεί τους αυστηρούς ενδυματολογικούς κανόνες της μεγάλης τενιστικής διοργάνωσης.

Η Clijsters βλέποντας τον άντρα να φορά τη φούστα έπεσε κάτω από τα γέλια, αλλά συνήλθε γρήγορα, πήρε την ρακέτα της και του απέδειξε πως δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Τον «πολέμησε» με το σερβίς της, αφήνοντας τον να ψάχνει τη μπάλα.

Ο Quinn διασκέδασε με την ψυχή του την αναμέτρηση ποζάροντας με χάρη δίπλα στις αθλήτριες. Μάλιστα με μήνυμά του στο twitter τόνισε πως «το να μοιράζεται τα πρωτοσέλιδα του Γουίμπλεντον με τον Ρότζερ Φέντερερ δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ