ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Linkin Park

Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Linkin Park
REUTERS/Steve Marcus

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τον αιφνίδιο θάνατο του τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. 

H αστυνομία αν και θεωρεί πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο θα διεξάγει έρευνες για το θάνατο του 41χρονου τραγουδιστή, ο οποίος χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν παντρεμένος με έξι παιδιά από τις δύο συζύγους που είχε. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει, καθώς είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ως παιδί από έναν μεγαλύτερο άντρα, κάτι που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

Ο Chester ήταν πολύ κοντά με τον Chris Cornell, ο οποίος είχε βρεθεί κρεμασμένος τον Μάιο. Τότε ο τραγουδιστής των Linkin Park είχε γράψει ένα ανοιχτό γράμμα προς τον φίλο του Chris Cornell.

Ιατροδικαστής, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιβεβαίωσε από την πλευρά του τον θάνατο του τραγουδιστή, αναφέροντας ως πιθανή αιτία την αυτοκτονία.

Εκπρόσωποι του συγκροτήματος δεν έχουν ανταποκριθεί στις κλήσεις να σχολιάσουν τις πληροφορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ