ΚΟΣΜΟΣ

Οι δύο πατούσες που προκάλεσαν... αναταράξεις!

Οι δύο πατούσες που προκάλεσαν... αναταράξεις!
Twitter

Είναι τόσες οι ώρες που οι άνθρωποι σπαταλούν στο νεκρό χρόνο τους που, κάποιες φορές, νομίζουν πως είναι στο σπίτι τους. Ο ύπνος σε κάποιο, δημόσιο ή μη, μέσο μεταφοράς αποδεικνύεται ό, τι πιο... ανώδυνο.

Στον καιρό των social media, οι ιστορίες καθημερινής τρέλας σε μετρό, λεωφορεία, αεροπλάνα και πλοία είναι συχνές. Μία από αυτές έχει να διηγηθεί η Jessi Char. Ταξίδευε για Σαν Φραντσίσκο και βίωσε, έστω και για λίγο, μία από τις μεγαλύτερες χαρές των απανταχού επιβατών: Οι δύο θέσεις δίπλα της ήταν κενές. «Η σειρά μου ήταν ελεύθερη και άδεια για τα 10 πρώτα λεπτά της πτήσης. Είχα, μάλιστα, ανεβάσει και τα υποβραχιόνια ώστε να νιώθω την απεραντοσύνη της ιδιωτικότητάς μου στους αιθέρες», έγραφε με ενθουσιασμό η Jessie.

Η χαρά της δεν κράτησε για πολύ. Σύντομα, δύο πόδια, χωρίς κάλτσες, ξεπρόβαλαν δίπλα της, αναπαυόμενα στα υποβραχιόνια της διπλανής θέσης.

«Οι πατούσες παρέμειναν εκεί για πέντε λεπτά και εξαφανίστηκαν μόλις κάλεσα την αεροσυνοδό. Θα μιλούσα εγώ η ίδια στην επιβάτη αλλά ήθελα άλλο ένα ανθρώπινο πλάσμα μάρτυρα σε ό,τι συνέβαινε», τόνισε η... αυτόπτης μάρτυρας, που μετά την αποκατάσταση της τάξης πόσταρε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχω δει χειρότερα πράγματα σε πτήσεις. Ανθρώπους απαίσιους και εξαιρετικά αγενείς. Πολλούς που αρχίζουν περιττούς καυγάδες την ώρα που όλοι μας είμαστε ταλαιπωρημένοι και νιώθουμε άβολα. Αυτό είναι το πιο απερίσκεπτο πράγμα που είδα. Και το πιο αστείο», έγραψε στη συνέχεια η Jessie που, όπως παραδέχεται, ταξιδεύει συχνά και δεν της είναι άγνωστες οι αμήχανες ή αναπάντεχες καταστάσεις. Όπως λέει η ίδια, δε φανταζόταν ποτέ πως δύο πατούσες θα της εξασφάλιζαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ