Ιταλία: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ κοντά στο Αματρίτσε
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών έπληξε νωρίς το πρωί την κεντρική Ιταλία, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει θύματα ή ζημιές, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 4:13, (τοπική ώρα) και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από την κοινότητα Καμποτόστο, στην επαρχία της Λ' Άκουιλα και σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το Αματρίτσε. Προερχόταν από εστιακό βάθος 14 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Εθνικό Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας.
Σημειώνεται πως στις 24 Αυγούστου, πέρσι, το Αματρίτσε συγκλονίστηκε από μια δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν σχεδόν 300 άνθρωποι και να ισοπεδωθούν πολλά γειτονικά χωριά.
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Αυγούστους και Σεπτεμβρίου
05:00
ΕΛΛΑΔΑ
Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
04:00
ΧΡΗΜΑ
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00
ΧΡΗΜΑ