WikiLeaks: Διέρρευσαν πάνω από 20.000 emails της προεκλογικής εκστρατείας του Μακρόν
Την διαδικτυακή αλληλογραφία της προεκλογικής καμπάνιας του Εμανουέλ Μακρόν φέρνει στο φως ο ιστότοπος WikiLeaks.
Όπως έγινε γνωστό, διέρρευσαν 21.075 emails που σχετίζονται με την προεκλογική εκστρατεία του Εμανουέλ Μακρόν για τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
Η αυθεντικότητα των emails έχει επιβεβαιωθεί μέσω του συστήματος DKIM του WikiLeaks, αναφέρει ο ιστότοπος στη σχετική δημοσίευσή του.
Προσθέτει μάλιστα πως έχει στη διάθεσή του και θα δώσει στη δημοσιότητα, ένα αρχείο ακόμη 71.848 emails, μόλις η γνησιότητά τους επιβεβαιωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μακρόν ήταν ο νικητής του δεύτερου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών στις 7 Μαΐου, συγκεντρώνοντας την προτίμηση πάνω από 66% των ψηφοφόρων, ενώ ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 14 Μαΐου.
Ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Δικαιούχοι και δομή προγράμματος
05:00
e-ΕΦΚΑ: Πότε ξεκινά η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας
04:00
ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Ποια οφέλη επιφυλάσσει το νέο σύστημα - Τα νέα ψηφιακά εργαλεία
03:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Ποια η προθεσμία υποβολής
02:00