Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες όταν έσκασε η μπαταρία ηλεκτρονικού τσιγάρου
Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες νωρίς σήμερα το πρωί στην Τουλούζ, πιθανότατα όταν έσκασε η μπαταρία ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, όπως έγινε γνωστό από πηγή της τοπικής αστυνομίας.
Η πυρκαγιά, από την οποία δεν τραυματίστηκε κανείς, ξεκίνησε γύρω στις 7.30, τοπική ώρα, από τη βαλίτσα στην οποία βρισκόταν η μπαταρία.
"Η μπαταρία μάλλον ήρθε σε επαφή με κάποιο μεταλλικό αντικείμενο και πήρε φωτιά. Κατά 99,99% δεν ήταν φυλαγμένη μέσα στην ειδική θήκη της", εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. "Ακόμη και οι ελαττωματικές μπαταρίες δεν παίρνουν φωτιά αν δεν έρθουν σε επαφή με κάποιο άλλο αντικείμενο", πρόσθεσε.
Ο οδηγός του οχήματος πρόλαβε να βγει έξω, παίρνοντας μαζί του και τη φλεγόμενη βαλίτσα, αφήνοντας το αυτοκίνητο να καίγεται στην άκρη του δρόμου. Η πυρκαγιά σβήστηκε λίγο αργότερα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Megalopolis: Το «στοίχημα» των 120 εκατ. του Κόπολα που αρνείται να... τελειώσει
11:00
Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι υπόσχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ως νέος δήμαρχος
10:50
Τέλος εποχής για τα κανάλια MTV - Έκλεισαν με το «Video Killed the Radio Star», όπως είχαν ξεκινήσει
10:39
Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Σουνίου: Νεκρός ο 23χρονος οδηγός
10:38