Αυστραλία: Έρευνες διάσωσης πληρώματος αεροσκάφους έπειτα από προσθαλάσσωση
Έρευνες διάσωσης κάνουν μονάδες των Αμερικανών πεζοναυτών στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Αυστραλίας για τον εντοπισμό του πληρώματος ενός μεταγωγικού αεροσκάφους MV-22 Osprey το οποίο επιχείρησε προσθαλάσσωση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει μέσω twitter η μονάδα εκστρατείας των Αμερικανών πεζοναυτών, που σταθμεύει στην Οκινάουα της Ιαπωνίας, στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 26 πεζοναύτες.
Οι 23 εξ’ αυτών έχουν διασωθεί, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και την διάσωση των άλλων τριών.
«Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν μικρά πλοία κι αεροσκάφη των πεζοναυτών. Θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες», ανέφερε μέσω twitter η μονάδα εκστρατείας.
Το αναφερόμενο αεροσκάφος είχε απονηωθεί από το πλοίο ειδικών αποστολών (USS Bonhomme Richard -LHD 6), ενώ συμμετείχε σε αποστολή ρουτίνας.
Το MV-22 Osprey επιχείρησε προσθαλάσσωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της μονάδας των πεζοναυτών.
Εξαφάνιση στα Χανιά: Το πιθανό κίνητρο του 43χρονου που εξετάζουν οι Αρχές - Αρνείται κάθε εμπλοκή
07:50
Γιατί οι Ιάπωνες της Wakunaga ταξίδεψαν 9500 χλμ. για να αγοράσουν σκόρδα από τον Πλατύκαμπο Λάρισας
07:40
Λ.Δ. του Κονγκό: Σχεδόν 1.000 τα κρούσματα Έμπολα και 247 οι θάνατοι
07:29
Επτά νεκροί σε διπλή βομβιστική επίθεση στο βορειοδυτικό Πακιστάν
07:19