ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός στη φυλακή ο serial killer της Βαλτιμόρης - Πουλούσε το κρέας των γυναικών για σάντουιτς

Νεκρός στη φυλακή ο serial killer της Βαλτιμόρης - Πουλούσε το κρέας των γυναικών για σάντουιτς
murderpedia

Νεκρός μέσα στο κελί του, στη φυλακή της πόλης Cumberland του Maryland, σε ηλικία 62 ετών βρέθηκε ένας από τους πιο αδίστακτους δολοφόνους που με τη δράση του συγκλόνισε τη κοινή γνώμη των ΗΠΑ.

Ο λόγος για τον Joseph Roy Metheny ο οποίος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης επειδή σκότωνε και ακρωτηρίαζε γυναίκες, πουλώντας στη συνέχεια το κρέας τους για σάντουιτς.

Ο Metheny είχε καταδικαστεί για το θάνατο της 23χρονης Kathy Spicer και της 39χρονης Cathy Ann Magaziner στη Βαλτιμόρη στα μέσα της δεκαετίας του '90, ενώ συνολικά υπήρχαν υποψίες πως βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία 10 ανθρώπων.

Ο serial killer που έπασχε από νοσογόνο παχυσαρκία είχε εξομολογηθεί μέσα στη φυλακή τη μανία του για δολοφονίες που προέκυψε όταν η γυναίκα του εθίστηκε στο κρακ και κάποια στιγμή έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί τον τότε 6χρονο γιό τους.

Τον Ιούλιο του 1994 γνωρίστηκε με τη 39χρονη Cathy Ann Magaziner, την οποία αφού συνευρέθηκε μαζί της ερωτικά την στραγγάλισε και την έθαψε σε ένα χωράφι πίσω από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε, εκείνος απάντησε: «Ήταν η αίσθηση της δύναμης που μου έδινε αυτό. Δεν ξέρω. Ήμουν ευάλωτος. Δεν μπορώ να βρω άλλη δικαιολογία, πέρα από το ότι απλά μου άρεσε αυτό που έκανα. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω».

«Γιατί όχι, είχαν πολύ ωραία γεύση. Το ανθρώπινο σώμα μοιάζει πολύ στη γεύση με το χοιρινό κρέας. Αν μάλιστα τα αναμείξεις, κανείς δεν θα καταλάβει την διαφορά», είχε δηλώσει ο ίδιος κατά την διάρκεια της δίκης του, συγκλονίζοντας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ