ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά σε σταθμό του μετρό του Λονδίνου, ερευνώνται τα αίτια που την προκάλεσαν

Φωτιά σε σταθμό του μετρό του Λονδίνου, ερευνώνται τα αίτια που την προκάλεσαν
London Fire Brigade

Αντιμετωπίζεται από την πυροσβεστική η φωτιά στον σταθμό Oxford Circus του μετρό του Λονδίνου με την βρετανική αστυνομία να εξετάζει τα αίτια που την προκάλεσαν, αναφέροντας ωστόσο από την αρχή πως δεν αντιμετωπίζει το περιστατικό ως ύποπτο.

«Δεχθήκαμε κλήση. Ερευνάμε πληροφορίες για μια φωτιά», δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου. «Ερευνάμε και βρισκόμαστε επιτόπου».

Ο σταθμός έκλεισε ενώ υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό, ανακοίνωσε η συγκοινωνιακή αρχή του Λονδίνου. Η αστυνομία έκανε γνωστό ότι κλήθηκε στον σταθμό έπειτα από πληροφορίες για συναγερμό εξαιτίας φωτιάς.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη @LondonFire στο Oxford Circus. Ο σταθμός παραμένει κλειστός. Η αιτία της φωτιάς δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή ύποπτη», έγραψε στο Twitter η βρετανική αστυνομία.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανήρτησε στο Twitter φωτογραφία που δείχνει καπνό να βγαίνει από τις ανοικτές θύρες ενός συρμού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατο tweet της πυροσβεστικής η μικρής σε έκταση φωτιά αντιμετωπίζεται από τους πυροσβέστες.

Πολλοί επίσης είναι και οι επιβάτες που ανέβασαν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα με καπνούς να βγαίνουν από το τρένο της γραμμής Bakerloo με τις Αρχές να ζητούν από τους χιλιάδες επιβάτες την εκκένωση του σταθμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ