ΚΟΣΜΟΣ

25χρονη επιβίωσε για ένα μήνα ολομόναχη σε αχανές δάσος - Πώς κατάφερε να σωθεί (pics+vid)

25χρονη επιβίωσε για ένα μήνα ολομόναχη σε αχανές δάσος - Πώς κατάφερε να σωθεί (pics+vid)
Facebook

Ζωντανή βρέθηκε, ύστερα από ένα μήνα, η 25χρονη Lisa Theris η οποία είχε εξαφανιστεί σε πυκνό δάσος στο Midland της Alabama.

Η 25χρονη βρισκόταν στο δάσος με δυο γνωστούς της, τον 31χρονο Manley Davis και τον 36χρονο Randall Oswald οι οποίοι την οδήγησαν σε μια καλύβα.

Όταν η Lisa κατάλαβε ότι βρίσκονταν εκεί παράνομα, και πως η καλύβα δεν ανήκε σε κανέναν τους αλλά την είχαν διαρρήξει τους εγκατέλειψε εκνευρισμένη.

Όταν έφυγε από την καλύβα ήταν ξυπόλητη. Πάνω στη βιασύνη και τον εκνευρισμό της άφησε πίσω την τσάντα και το κινητό της. ΄Εχασε τον προσανατολισμό της με αποτέλεσμα να πάρει λάθος κατεύθυνση μέσα στο σκοτάδι και να χαθεί βαθιά στο δάσος.

Όταν την εντόπισαν οι Αρχές ήταν αποστεωμένη, ξυπόλητη, ενώ το σώμα της ήταν γεμάτο γρατζουνιές και τσιμπήματα εντόμων. Μαζί της δεν είχε ούτε τηλέφωνο ούτε το πορτοφόλι της. Για να ζήσει έτρωγε μούρα και άγρια μανιτάρια.

pri 49601826

(Πηγή: Facebook)

Η νεαρή κοπέλα, που έχασε 22 κιλά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Αφού ανακρίθηκε, μεταφέρθηκε στο σπίτι της στο Louisville όπου προσπαθεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία κλοπής αντικειμένων αξίας 40.000 δολαρίων.

pri 49587914
pri 49587915

(Πηγή: Troy PD- Ο 31χρονος Manley Davis και ο 36χρονος Randall Oswald μετά τη σύλληψή τους)



ΔΗΜΟΦΙΛΗ