ΚΟΣΜΟΣ

#PutinShirtlessChallenge: Η νέα μόδα που «σαρώνει» στη Ρωσία

#PutinShirtlessChallenge: Η νέα μόδα που «σαρώνει» στη Ρωσία
Sputnik/Alexei Nikolsky/Kremlin via REUTERS

Χιλιάδες Ρώσοι ακολουθούν το παράδειγμα του ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος φαίνεται πως δημιούργησε μια νέα μόδα με την topless φωτογράφισή του κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σιβηρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο Pavel Durov, ιδρυτής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης VKontakte and Telegram, ξεκίνησε το #PutinShirtlessChallenge με μία φωτογραφία του εαυτού του.

Υπάρχουν μόνο δύο κανόνες, ξεκαθαρίζει ο Durov, «Όχι photoshop, όχι ρούφηγμα κοιλιάς». Διαφορετικά δεν είσαι alpha” ή αλλιώς "κυρίαρχο αρσενικό".

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Άντρες, γυναίκες και παιδιά σε όλη την Ρωσία, αλλά και εκτός αυτής αποδέκτηκαν την πρόκληση αυτή αναρτώντας φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/p

Κάποιοι το είδαν ως ευκαιρία να επιδείξουν το γυμνασμένο σώμα τους, ενώ άλλοι ποστάρουν εκτός από τη δική τους και τη φωτογραφία του Ρώσου προέδρου προκειμένου οι χρήστες του διαδικτύου να μπορούν να κάνουν άμεσα σύγκριση.

Η ομάδα επικοινωνίας του Πούτιν, σημειώνεται στο δημοσίευμα, είναι γνωστή για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τις θερινές εκδρομές του προέδρου και τη γυμναστική που κάνει, σε μια προσπάθεια να καλλιεργήσουν την εικόνα ενός άνδρα που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος να ηγηθεί της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Durov, ζει στο εξωτερικό μετά από επαναλαμβανόμενες διαμάχες με τις Αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ