Βρήκε σφηνωμένο σε ένα καρότο το δαχτυλίδι αρραβώνων της ύστερα από 13 χρόνια (Pics)
Όταν η Mary Grams, από την Αλμπέρτα του Καναδά, έχασε το δαχτυλίδι αρραβώνων της το 2004, ήθελε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί.
Η γιαγιά έσκαβε στον κήπο της όταν ξαφνικά χωρίς να το καταλάβει έχασε το δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο ο σύζυγός της Norman το 1951.
Η 84χρονη αντικατέστησε το αγαπημένο της δαχτυλίδι χωρίς να πει στο σύζυγό της ότι το είχε χάσει. Τα χρόνια περνούσαν και είχε ξεχάσει την απώλεια του δαχτυλιδιού της.
Μια μέρα όταν η νύφη της Collen, έβγαζε καρότα από τον κήπο ανακάλυψε σφηνωμένο μέσα σε ένα από αυτά, ένα δαχτυλίδι.
Η Collen έδειξε το δαχτυλίδι στον σύζυγό της ο οποίος δεν άργησε να αναγνωρίσει το δαχτυλίδι της μητέρας του.
Τώρα η 84χρονη μπορεί να το φορέσει ξανά. Φορώντας το, θυμάται τον Norman ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια, λίγες μέρες πριν γιορτάσουν 60 χρόνια γάμου.
Πληρωμές σε συντάξεις και επιδόματα: Ποιοι πάνε «ταμείο» σήμερα και αύριο
06:00
Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι σήμερα η προκαταβολή σε πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά
05:00
Πόσο θα πληρώσουν φέτος οι καταναλωτές για το χριστουγεννιατικο τραπέζι
04:00
Ποιοι άνεργοι 18-29 ετών μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ
03:00