ΚΟΣΜΟΣ

«Κουράστηκα να τρώω ανθρώπινη σάρκα» είπε και παραδόθηκε στην αστυνομία

«Κουράστηκα να τρώω ανθρώπινη σάρκα» είπε και παραδόθηκε στην αστυνομία
Το αστυνομικό τμήμα της πόλης

«Κουράστηκα να τρώω ανθρώπινη σάρκα». Αυτή τη φράση άκουσαν οι αστυνομικοί της πόλης Estcourt στη Νότια Αφρική, βλέποντας έναν άνδρα να μπαίνει στο τμήμα και να τους δίνει μέρος ενός ανθρώπινου ποδιού και ενός χεριού.

Οι έρευνες της αστυνομίας έπειτα από την ομολογία του κανίβαλου οδήγησαν σε ένα σπίτι όπου βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη. Λίγο αργότερα ακολούθησε η σύλληψη άλλων δύο ατόμων, περίπου 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι αφού σκότωσαν μία γυναίκα, έκοψαν τα μέλη της και στη συνέχεια τα έφαγαν.

Ο Thembeka Mbhele, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι και οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για δολοφονία και κανιβαλισμό. Επίσης τόνισε ότι σήμερα θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

Από την πλευρά του, τοπικός σύμβουλος ανέφερε ότι ένας από τους υπόπτους οδήγησε τα μέλη της κοινότητας και την αστυνομία στο σώμα της γυναίκας.

«Μας έδειξαν τα μέρη του σώματος σε ένα από τα σπίτια» είπε και συμπλήρωσε:

Όταν η αστυνομία παρακολούθησε την υπόθεση αυτή, ανακάλυψε οκτώ αυτιά σε μια κατσαρόλα στο σπίτι που διέμενε ο άντρας. Αυτό σήμαινε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα θύματα σε αυτό το σπίτι.

Ωστόσο, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος Ψυχολογίας SAPS, Gerard Labuschagne, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τους ισχυρισμούς των συλληφθέντων και τόνισε ότι είναι απίθανο το έγκλημα να συνδέεται με αυτή τη νόσο. Πρόσθεσε επίσης ότι οι ενέργειες ενός κανίβαλου δεν ταιριάζουν με το προφίλ των συλληφθέντων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ