Συναγερμός στο Λονδίνο για φωτιά στη σιδηροδρομική γραμμή των Ντόκλαντς
Εκτός λειτουργίας τέθηκε η σιδηροδρομική γραμμή των Ντόκλαντς στο κεντρικό Λονδίνο- γνωστή ως Docklands Light Railway ή DLR - μεταξύ των σταθμών Σάντγουελ και Μπανκ, έπειτα από συναγερμό για πυρκαγιά.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ενημέρωσαν για μυρωδιά καπνού κοντά στο σταθμό Μπανκ, στο κέντρο του οικονομικού τομέα του Λονδίνου, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία τόνισε ότι ερευνά την πληροφορία.
Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Λονδίνου δήλωσε ότι τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα έχουν σπεύσει επί τόπου ενώ η υπηρεσία Μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες
Οι σταθμοί του Μπανκ και του Σάντγουελ αποτελούν τμήμα του σιδηροδρόμου των Ντόκλαντς του Λονδίνου που συνδέει το οικονομικό κέντρο στο Canary Wharf ανατολικά της πρωτεύουσας με το κέντρο της πόλης.
Αγρότες: Η πρώτη συνάντηση, τα «δώρα» Μητσοτάκη και η επιμονή των «σκληρών»
22:55
Η Μόσχα ανέλαβε τον έλεγχο τεσσάρων εργοστασίων της δανικής αλυσίδας Rockwool
22:44
Axios: Μυστική συνάντηση Στιβ Γουίτκοφ με τον εξόριστο πρίγκιπα διάδοχο του Ιράν
22:32
ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες: Ψευτοδιάλογος και συνέχιση απειλών και αδιεξόδων
22:23