ΚΟΣΜΟΣ

Ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του άνδρα που την βοήθησε να ξανασταθεί στα πόδια της

Ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του άνδρα που την βοήθησε να ξανασταθεί στα πόδια της
Instagram/ rionakellygopinkco

Ο σύζυγός της την εγκατέλειψε κατά την διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο, όταν μετά από ατύχημα οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Αυτή έδειξε ότι η θέληση για ζωή είναι ανίκητη και ξαναβρήκε τον έρωτα  στο πρόσωπο του άνδρα που την βοήθησε να ξανασταθεί στα πόδια της.

 

Η Riona Kelly, 37 ετών από το West Yorkshire της Αγγλίας, μετά από ένα ατύχημα άκουσε τους γιατρούς να της ανακοινώνουν ότι θα είναι παραπληγική για το υπόλοιπο της ζωής της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως λέει η ίδια, λίγες εβδομάδες αργότερα είδε τον επί 14 χρόνια συντροφό της να καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Η Kelly, ωστόσο, αψήφισε τις προβλέψεις των γιατρών και τώρα σχεδιάζει τη ζωή της μαζί με τον άντρα που την βοήθησε να ξανασταθεί στα πόδια της, τον 35χρονο προσωπικό γυμναστή της και πρώην παίκτη του ράγκπι Keith Mason.

https://www.instagram.com/p/p

https://www.instagram.com/p/p

Όπως είπε η ίδια στην Daily Mail μετά από τον τραυματισμό της δεν είχε μόνο να αντιμετωπίσει το κινητικό της πρόβλημα αλλά επίσης και το γεγονός ότι έχασε τον σύντροφό της.

«Αφού μου ζήτησε διαζύγιο έμεινα τελείως μόνη μου», αναφέρει

Συνέχισε λέγοντας πως «έκανα ανάρτηση στο Facebook τον προηγούμενο Ιανουάριο ότι ψάχνω ένα προσωπικό γυμναστή να με βοηθήσει και κάποιοι φίλοι μου πρότειναν τον Keith.

Μετά τις συνεδρίες μας ο Keith και εγώ κρατήσαμε επαφή, με ρωτούσε πως πηγαίνω με την κατάστασή μου και η σχέση μας άνθισε από εκεί. Τώρα είμαστε μαζί έντεκα μήνες, τα παιδιά πραγματικά τον συμπαθούν και επιτέλους νοιώθω πως ζω την ζωή που μου αξίζει».

Η ίδια τονίζει πως «Απλά δεν μπορούσα να πιστέψω πως ένας κούκλος παίκτης του ράγκπι ήθελε να βγει ραντεβού με μια γυναίκα με αναπηρία όπως ήμουν εγώ».

«Ο Keith λέει ότι τον εμπνέω, αλλά με ενθαρρύνει κάθε μέρα και καταλαβαίνει και βλέπει τον πόνο που περνώ» τόνισε η Kelly.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ