ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με την δολοφονία διάσημου Τούρκου παρουσιαστή στην Κωνσταντινούπολη

Μυστήριο με την δολοφονία διάσημου Τούρκου παρουσιαστή στην Κωνσταντινούπολη
cnnturk.com

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο διάσημος Τούρκος παρουσιαστής και ηθοποιός Βατάν Σασμάζ, βρέθηκε νεκρός από σφαίρες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου και διέμενε στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η τουρκική αστυνομία, το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ, πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Σασμάζ και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της, στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η Ακέρ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με φίλους της και μετά πήγε στο δωμάτιό της. Στη συνέχεια οι φίλοι της ανήσυχοι ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της.

Οι Αρχές της Κωνσταντινούπολης, με ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν ότι προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί κανείς για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του σαν ηθοποιός το 1993, ενώ είχε συμμετάσχει σε αρκετές διαφημίσεις.

Το 2000 πρωταγωνίστησε σε ένα πρωινό πρόγραμμα σε ιδιωτικό κανάλι, που κράτησε για τέσσερα χρόνια, και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού προγράμματος για εννιά χρόνια.

Ο Σασμάζ, είχε πρωταγωνιστήσει ακόμη σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ